Clickitup vindskydd
Clickitup vindskydd

Innovativt Höj och Sänkbart Vindskydd
ClickitUp Public finns i Sektionslängder från:

  • 70 cm upp till 200 cm.
  • Standardhöjd 110 cm
  • Stoppfunktion 140 cm
  • Högsta läge 190 cm

Ett högkvalitativt höj och sänkbart vindskydd framtaget med ledorden design, kvalitet, säkerhet och funktion. ClickItUp ger ett effektivt skydd mot blåst och vind samtidigt som det nästintill ger dig en glasklar vy. Glasräckets höjdjustering sker genom en integrerad halvautomatisk gasfjädermekanism. Vindskyddet klickas upp med ett nätt tryck på den innersta glassektionen och vid nedfällning drar man enkelt ned glassektionen till sitt låsta utgångsläge.

Vindskyddet höjer avsevärt komforten för tex. sittande matgäster på Hotell och Restaurangers uteserveringar och  fungerar även alldeles utmärkt i diverse publika inrättningar på torg, altaner och terrasser. Bostadsrätter med innergårdar har nu också möjligheter att skapa gemensamma sociala utrymmen tack vare ClickitUp som skapar vindskyddade områden där man kan umgås med mat och dryck. Om ni driver restaurang och vill erbjuda gästerna en vädersäkrad uteservering är BRIXX och ClickitUp produkten för dig.

 

Vi hjälper till med måttanpasade ritningar och nödvändig handläggning kring tillståndshantering i samband med installation.

Läs mer på tillverkarens hemsida.

Din säkerhet är viktig för oss

För att kunna rekommendera glasräckets maximala breddmått för just ditt projekt utför clickitup en vindlastberäkning baserad på de förutsättningar som din omgivning har.

Se instruktionsvideo

Clickitup vindskydd clarionhotell seaU helsingborg
Clickitup vindskydd
Clickitup vindskydd på fahlmans i helsingborg